Epilare definitiva in Constanta

Suntem in toiul verii si in curand va sosi si sezonul estival. Femeile se pregatesc dinainte sa arate foarte bine la mare si sa fie invidiate pentru formele lor. Multe femei incearca sa se faca remarcate prin ce au ele mai frumos dar trebuie sa fie si estetic. In aceasta perioada salanoele de epilare definitiva sunt pline deoarece multe din doamne vor sa arate cat mai bine la mare sau la piscina. Epilarea SPL este cea mai buna metoda de epilare eliminand radacinile firului de par in proportie de 90-95 %. Multe doamne au renuntat la vechile metode de epilare (ceara,aparat de ras,epilator etc) pentru metoda de epilare definitiva spl.

Epilarea SPL s-a facut bine remacata prin fatul ca are o mare rata de succes si este mult mai ieftina ca celelalte metode. Epilarea definitiva IPL este inca o metoda inferioara epilarii definitive spl. Epilarea definitiva este mult mai folosita deorece aceasta opreste cresterea parului inestetic facand ca doamnele sa aibe piocare netede fara par. Dar nu numai doamnele apeleaza la aceasta metoda de epilare ci si unii domni fie ei sportivi sau fie ei oameni de rand. Acestia apeleaza deoarece parul inestetic este incomod atunci cand transpira. La sportivi este si mai rau deoarece odata cu echipamentul poate fi incomod acest par.

Cele mai solicitate centre de epilare sunt acelea din Constanta deoarece oamenii vor sa mearga la mare dar sa nu intrerupa tratamentul de epilare. Sunt foarte multe centre de epilare definitiva Constanta si asta este foarte bine pentru un client pentru ca are de unde sa aleaga.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire